PORŠE ZA SIROTINJU: Ovo je najjeftiniji model legendarnog automobila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORŠE ZA SIROTINJU: Ovo je najjeftiniji model legendarnog automobila (VIDEO)

Naravno, za "bogatu sirotinju"...

Porše predstavlja novitet namenjen svima koji žele optimalno da iskoriste novac u potrazi za vozački orijentiranim automobilom.

PROCURILE PRVE FOTKE: Mercedes najavio novi model - smena generacija i izmenjen dizajn (FOTO)

Model "718 T" nudi se u obe varijante, Boxster i Cayman, a obe pokreće 2.0 Turbo motor s maksimumom od 300 KS i 380 Nm. U tom slučaju sprint do 100 km/h je još kraći i traje 4,7 sekundi. Maksimalac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 275 km/h.

U Poršeu kažu kako će s obzirom na opremu kupci profitirati. Nije da je jeftin, ali definitivno spada u red jeftinijih bolida. Početna cena za Porsche 718 Cayman T u Nemačkoj iznosi  63.047 evra, za 718 Boxster T 65.070 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.