PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS – apsolutno najlepši!

Izvor: ItRešenja.com, 02.Avg.2018, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS – apsolutno najlepši!

Kompanije Porsche Design i Huawei predstavile su najsofisticiraniji i najmoćniji pametni telefon – PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS. Ovaj model donosi budućnost tehnologije kroz odlike kao što su prvi dizajn dvostrukog čitača otiska prsta sa inovativnim čitačem unutar ekrana, prvi procesor sa veštačkom inteligencijom i trostruka Leica kamera od 40MP. Ovaj uređaj će nadmašiti očekivanja čak i najzahtevnijih korisnika pametnih telefona.

Kombinujući prepoznatljivi >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << dizajn kompanije Porsche Design, revolucionarnu tehnologiju i izradu kompanije Huawei, PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS postavlja novi standard po pitanju mobilnog luksuza. Uz posvećenost funkcionalnom stilu, ovaj telefon poseduje 2K zaobljeni OLED ekran veličine 6 inča i izuzetno simetričan izgled, minimalistički osećaj i elegantno osmostrano 3D zaobljeno stakleno kućište. Širom sveta će biti dostupan u crnoj boji – vanvremenskoj boji koja omogućava neprimetan prelaz sa stakla na okvir i dočarava posvećenost kompanije Porsche  Design preciznosti i jednostavnoj prefinjenosti.

PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS predstavlja savršenu fuziju oblika i funkcionalnosti zahvaljujući izuzetnoj preciznosti. Svaka komponenta je postavljena na tačno određen način da bi se osiguralo da ona, kao i korisnik, radi besprekorno. Visoke performanse su uočljive i u imenu telefona: termin “RS”u Porsche svetu trkačkih automobila važi za neverovatne trkačke sposobnosti.

PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate RS prednosti i odlike uključuju:

Huawei i Porsche Design su zajedno radili na stvaranju pametnog telefona koji ujedinjuje DNK oba brenda, njihovo bogato iskustvo, nenadmašnu stručnost i izuzetne performanse. Odabirom boje kućišta, tema softvera i dodatne opreme, na ovom novom telefonu je naglašena prepoznatljiva Porsche estetika i jasan, minimalistički osećaj držanja.

Za više informacija o svim neverovatnim prednostima ovog moćnog, prelepog telefona i tome kako on donosi budućnost luksuzne i mobilne tehnologije, kao i za kupovinu, posetite Huawei Experience Store u SC Ušće ili http://www.huaweiprodavnica.rs/
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.