Novi Porsche bicikl od 12.900 evra

Izvor: AutoBlog, 28.Maj.2023, 15:18

Novi Porsche bicikl od 12.900 evra

Porsche je za ovo proleće pripremio dve nove poslastice, ali na dva točka I dok se elektrifikacija u Porscheovoj gami dešava postepeno, pažljivo ispipavajući teren, u ponudi na dva točka Porsche se nije puno dvoumio. Za bicikle s Porscheovim potpisom znamo već godinama, a sada su stigle i dve atraktivne prinove. Ponuda se širi sa dva modela, i to Cross Performance i Cross Performance EXC, pri čemu se potonji nudi u šest istovetnih nijansi kao i Porscheovi automobili. Bicikli su razvijeni u saradnji s Rotwildom, renomiranim proizvođačem brdskih električnih bicikala, navodi Index.hr. Pritom je dizajn snažno inspirisan Porscheovim Taycanom, ali pravi razlog širenja...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Porsche bicikl košta 12.900 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2023

I dok se elektrifikacija u Porscheovoj gami dešava postepeno, pažljivo ispipavajući teren, u ponudi na dva točka Porsche se nije puno dvoumio. Za bicikle s Porscheovim potpisom znamo već godinama, a sada su stigle i dvije atraktivne prinove.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.