Ništa od Poršea u F1

Izvor: B92, 07.Okt.2022, 23:41

Ništa od Poršea u F1

Porše već duže vreme pregovara sa Red Bulom o u ulasku uz Formulu 1, ali od toga za sada neće biti ništa, navode nemački mediji.

Kompanija, ćerke grupacije Folkvagen, je ciljala ulazak u najelitnije takmičenje u moto-sportu od 2026. Pregovori su, međutim propali, navode magazin "Špigel" i "RTL".

Niko u Poršeu u petak nije želeo da komentariše vest.

Tim svetskog prvaka Maksa Ferstapena je bio partner kog su u Poršeu želeli.

Uprkos propalih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pregovora, neka druga ekipa nije ozbiljno razmatrana, navodi "RTL" pozivajući se na izvore iz Folksvagena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Porsche,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Porsche (za sada) ne ulazi u Formulu 1

Izvor: AutoBlog, 08.Okt.2022, 23:01

Porsche već duže vreme pregovara s Red Bullom o ulasku u Formulu 1, ali od toga za sada nema ništa, objavili su u petak nemački mediji. Kompanija je nameravala da od 2026. uđe u najelitnije takmičenje u motosportu. Pregovori su, međutim, propali, pišu Spiegel i RTL. Niko u Porscheu u petak...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.