Na (skupim) greškama se uči

Izvor: Autoportal.rs, 25.Sep.2014, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na (skupim) greškama se uči

Jedna od najvećih prepreka za vozače-početnike jeste parkiranje. Zato nikako ne treba vežbati na nekom skupocenom automobilu kao što je ovaj Porsche koji je morao da plati za naučenu lekciju svog gazde.

Mladić koji je pokušao da parkira ovaj Porsche Carrera S kabriolet kada ga je iznenadila snaga ovog Nemca i na svu sreću uspeo je da se zaustavi pre nego što je sleteo sa parkinga. Ono što ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << zaustavila jeste betonski branik.

Taj branik je i postavljen kako bi vozači znali kada treba, najkasnije, da se zaustave. Ali ovaj mladić je malo okasnio sa reakcijom pa se Porsche našao sa pola karoserije iza betona.

Neiskuni vozač koji nije znao šta da radi je prvo malo sedeo i posmatrao svoj automobil a onda je usledilo lagano vraćanje u rikverc i oni bolnic zvuci kada grebete preko betonske površine koja vam kači "pod" automobila.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.