Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZGODA NA PUTU Izbegavao kravu, pa slupao porše

Državljanin Holandije Sulejman Agović (18) uspeo je “poršeom” da izbegne kravu na putu u Crnoj Gori koji vodi od Štoja ka karauli na Bojani, ali se zato šteta na skupocenom automobilu procenjuje na više od 10.000 evra.

U nezgodi u noći između ponedeljka i utorka, lakši potres mozga zadobio je njegov suvozač i vlasnik auta Izet Demir, prenosi portal Vijesti.me, dok je Agović ostao nepovređen.

“Kravu smo izbegli nekako i vratili se na put ali nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je sačekao 'ležeći policajac' koji je tu neko nezakonito postavio, van svih pravila i standarda. U udaru, polomili smo desni točak i sleteli u livadu”, ispričao je Demir.

Policija je nakon prijave brzo došla na mesto događaja, obavila uviđaj i ustanovila da je do nesreće došlo i zbog neprilagođene brzine.

Agović je zbog toga juče platio kaznu od 110 eura.
Pogledaj vesti o: Porsche,   Stoja

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UNIŠTIO PORŠE ZBOG GOVEDA: Kod Ulcinja Holanđanin sleteo sa puta da ne bi udario u kravu!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2016

...Šteta koja je nastala pri saobraćajnoj nesreći procenjujese  na više od 10000  evra, a njegov saputnik i vlasnik auta Izet Demir zadobio je lakši potres mozga Nesreća se dogodila na putu koji vodi od Štoja ka karauli na Bojani u noći između ponedeljka i utorka..“Kravu smo izbegli nekako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.