LEPO: Ovi modeli uskoro i sa automatskim menjačem

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPO: Ovi modeli uskoro i sa automatskim menjačem

Za one koji ne vole treću papučicu....

Zbog kupaca koji ne preferiraju treću papučicu Porše će uskoro opciono ponuditi i automatski menjač s dva kvačila.

This stunning new yellow Porsche Cayman GT4 came to us for Xpel PPF to the side skirts, air intake and rear bumper corners.

These sections are prone to damage due to the tyres kicking up stones in these areas! 💨 pic.twitter.com/9ukyyMW3OT
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Incredible Detail (@Incredible_Dtl) February 10, 2020

Na zadovoljstvo tradicionalista i Porše spada među automobilske kompanije u kojima ne odustaju od proizvodnje modela koji se nude u kombinaciji s manuelnim menjačem.

Istovremeno, u slavnoj nemačkoj automobilskoj kompaniji kažu da sve više kupaca njihovih automobila traži superbrzi automatski menjač sa dva kvačila (PDK), pa za pojedine modele pripremaju i spomenutu automatsku opciju.

Porše će tako pre kraja godine kupcima ponuditi automatski menjač u kombinaciji s već pomenutim modelima 718 Cayman GT4 i 718 Spyder koji se trenutno mogu kupiti samo s ručnim menjačem.

Porsche Boxster 3.8 Spyder pic.twitter.com/UAKwxD4Ype

— Cars in my World (@carsinmyworld) February 11, 2020

U Štutgartu tvrde da će oba modela koje pokreće centralno smešteni 4-litarski atmosferski šestocilindričnii boxer motor (420 KS) do "stotke" stići brže nego što stižu s ručnim šestostepenim menjačem.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KONAČNO: Dugo očekivana promena stigla, a evo i kako da je isprobate

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020

Menjali su Windows 10....Iako još uvek može da se preuzme besplatno, Windows 10 ipak nervira mnoge korisnike zbog ažuriranja koja često ne rade kako bi trebalo. Međutim, Microsoft je objavio svoje planove za Windows 10 - u pitanju su velike promene...Here's my first look at Microsoft's new Windows...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.