Izvor: Piplmetar.rs, 26.Feb.2024, 04:30

Huawei i Porsche Design studio zvanično raskinuli partnerstvo

Saradnja između kompanije Huawei i Porsche Design studija počela je 2016. godine u sektoru pametnih telefona (Mate serija) i pametnih satova (GT serija), a zvanično je završena 30. juna prošle godine. To je potvrdio nemački studio, čime donosi kraj višegodišnjeg partnerstva ova dva brenda.
Da, možemo da potvrdimo da se uspešno partnerstvo između Huawei ii Porsche Design studija u sektoru pametnih telefona >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa Mate serijom i u sektoru pametnih satova sa GT serijom, koje je počelo 2016. godine, okončalo 30. juna 2023. godine“, ističe studio u izjavi za portal Android Authority.
Iako su neki modeli telefona, poput Huawei Mate 10 Porsche Design modela imali manje uspeha, drugi su se isticali dodatnim funkcijama. Na primer, Mate RS Porsche Design iz 2018. godine razlikovao se od Huawei P20 po tome što je nudio dva skenera otiska prsta, bežično punjenje, QHD+ ekran i dva punjača u paketu.
Porsche Design studio osnovala je osoba odgovorna za dizajn čuvenog prvog sportskog automobila Porsche 911. U svetu mobilnih telefona, debitovali su sa dizajnom nekoliko modela kao što je BlackBerry, pre početka saradnje sa kompanijama kao što je Huawei. Takođe su zapaženo prošli na tržištu sa prenosnim računarima kao što je Acer Book RS. Sada, nakon raskida partnerstva sa kompanijom Huawei, studio sarađuje sa njenim bivšim ogrankom, nekada ćerkom firmom, a sada samostalnom kompanijom Honor.

Honor
Honor saradnja započela je sa sklopivim Honor Magic V2 RSR Porsche Design modelom, koja je donela novi dizajn, više prostora za skladištenje i olovku u paketu. Međutim, na percepciju potrošača ovakvih modela može uticati visoka cena, i u ovom slučaju prošlogodišnji vodeći čip. S tim u skladu, bilo bi lepo videti da će budući Honor Porshe Design modeli donositi i više funkcija uređajima, kada već stižu i sa višom cenom.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.