Goran Višnjić vozi Porsche Boxter

Izvor: Autoportal.rs, 16.Sep.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Višnjić vozi Porsche Boxter

Glumac koji se proslavio ulogama u serijama koje su bile popularne u Britaniji i Americi nedavno je uslikan sa kaznom za parkiranje u rukama koja je otkrila koji je njegov omiljeni proizvođač automobila.

Goran Višnjić je hrvatski glumac koji se u Americi proslavio ulogom doktora Luke Kovača u popularnoj seriji "ER". Zahvaljujući seriji "Extant" koju je režirao Stiven Spilberg Višnjić je i dalje poznat u javnosti i paparci ga često jure.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << />
"Doktor Luka" je nedavno uslikan u Holivudu dok je sa "šoferke" svog automobila Porsche Boxter skidao kaznu za parkiranje. To je u mnogome iznenadilo kako paparace tako i ostale koji ovog glumca jer stariji Boxter nije neki moderan superautomobil.

Ovaj trkački dvosed je bio najprodavaniji Porsche model još od 1996. kada se prvi put pojavio. Njega je po prodaji zasenio Cayenne modela sa sportskim karakteristikama, godine 2003.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.