Filipinska kazna, bagerom na McLaren, Porsche i Bentley

Izvor: AutoBlog, 18.Jun.2021, 18:11

Filipinska kazna, bagerom na McLaren, Porsche i Bentley

Filipinske vlasti uništile su 35 automobila ukupne vrednosti više od dva miliona evra u znak upozorenja kako će vlada postupati prema švercerima vozila, javlja filipinska agencija PNA. Kako prenosi RTS, bagerima su pregaženi potpuno novi "meklaren 620R", ali i polovni "bentli", "porše 911", "lotus" i "tojota solara". Uništeno je i 14 "micubišijevih" džipova. Ova vozila zaplenjena su u poslednje tri godine, a uništena su na osnovu uredbe predsednika Rodriga Duartea koji je naveo da će ovakav pristup uputiti snažnu poruku švercerima vozila. Izvor: Rts.rs...
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Filipinska kazna: Bagerom na "meklaren", "porše", "bentli"

Izvor: Radio 021, 19.Jun.2021, 12:28

Filipinske vlasti uništile su 35 automobila ukupne vrednosti više od dva miliona evra u znak upozorenja kako će vlada postupati prema švercerima vozila.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.