Dara Bubamara ima novi singl

Izvor: Poznati.info, 26.Sep.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara ima novi singl

Dara Bubamara pre nekoliko dana snimila je novi singl pod nazivom “Porše Carera“ za koji kaže da je njena autobiografska pesma.

Nakon mega hita “Kraj i tačka“ koji je bio u narodnjačkom ritmu, folk zvezda ponovo je snimila nešto za sve one koji nju vole u malo modernijim notama.

Dara je snimila i spot, kako bi fanovima poklon bio potpun. Za potrebe određenih scena ona je nadogradila kosu, pa ćemo imati prilike da je vidimo u totalno drugačijem izdanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
Bubamara je ovih dana ponovo počela redovno da trenira u teretani, ali ne želi da se nabilduje kao neke njene koleginice, već samo želi da se malo zategne.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.