Da li je McLaren P1 nadmašio Porsche 918 na Ringu?

Izvor: B92, 06.Dec.2013, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je McLaren P1 nadmašio Porsche 918 na "Ringu"?

Na žalost, odgovor na ovo pitanje još uvek nije poznat, iako je britanski proizvođač u novom videu otkrio da je P1 uspeo da obiđe krug na stazi Nirburgring za manje od 7 minuta, što je bio jedan od primarnih ciljeva.

Novo rivalstvo, koje je nastalo lansiranjem dva super-sportska automobila u 2013. sve se više zaoštrava. Najpre je Porsche saopštio da je njegov model na Nirburgringu zabeležio rezultat od 6 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i 57 sekundi, da bi McLaren najavio da će pokušati da nadmaši ovo vreme.

U britanskoj kompaniji su tajnoviti i ne otkrivaju tačan reziltat, ali u najnovijem videu ne kriju da su ponosni na vreme ispod 7 sekundi, čime su ostvarili jedan od preostalih zadatih ciljeva kada je reč o performansama modela P1.

Pogledajte video snimak vožnje McLarena P1 na Nirburgringu:

Saznajte više o performansama modela McLaren P1.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je McLaren P1 nadmašio Porsche 918 na "Ringu"?

Izvor: B92, 06.Dec.2013

Na žalost, odgovor na ovo pitanje još uvek nije poznat, iako je britanski proizvođač u novom videu otkrio da je P1 uspeo da obiđe krug na stazi Nirburgring za manje od 7 minuta, što je bio jedan od primarnih ciljeva...Novo rivalstvo, koje je nastalo lansiranjem dva super-sportska automobila u 2013....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.