Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2017, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanka 'branila' svoj porše pa upucala beskućnika

NEŠVIL - Mlada bogata Amerikanka Kejt Kvekenbuš (26) hladnokrvno je ispalila dva metka u beskućnika koji se požalio na izduvne gasove iz njenih kola, a onda pobjegla sa mjesta zločina.

Beskućnik, koji je spavao na trotoaru, tražio je od Kejt da pomjeri svoj "porše SUV", nakon čega je ona izvadila revolver i ispalila dva metka u njega.

Kejt je optužena za pokušaj ubistva.

Kako je objavila policija američkog grada Nešvila, pedesetčetvorogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Džerald Melton liječi se u bolnici od povreda.

List "Tenesijevac" prenosi da otac osumnjičene pravda svoju kćer i tvrdi da je beskućnik agresivno nastupio prema njoj i njenoj prijateljici, te da je dobacivao "eksplicitne seksističke primjedbe".

Kaže da je beskućnik čak prijetio da će ih ubiti.

Prema njegovoj verziji, beskućnik je, navodno, krenuo prema njima, a Kejt je ispalila "dva hica upozorenja, pa nije ni znala da ga je upucala".

Kejt Kvekenbuš je u zatvoru, a određena joj je kaucija od 25.000 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Beskućnik je zamolio mladu bogatašicu da pomeri "porše" sa trotoara na kom je spavao. Njen potez je RAZBESNEO AMERIKU

Izvor: Blic, 14.Sep.2017

Mlada bogata Amerikanka Kejt Kvekenbuš (26) iz Nešvila, Teksas, hladnokrvno je ispalila dva metka u beskućnika koji se požalio na izduvne gasove iz njenih kola, a onda pobegla sa mesta zločina...Incident se dogodio 26. avgusta, kada je Kejt sa prijateljicom bila u svom luksuznom automobilu. Beskućnik,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.