18.08.2015 ::: TechArt nabildovao Porsche Macan (FOTO)

Izvor: AutoMagazin, 18.Avg.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

18.08.2015 ::: TechArt nabildovao Porsche Macan (FOTO)

Nije bilo tako davno, kada smo vas informisali o modifikacijama model Macan od strane kompanije Mansory. Danas imamo novu varijaciju na istu temu, za koju se ovoga puta postarala kompanija TechArt...

Kompletan bodykit uključuje nove branike, karbonski prednji spojler, nove diode za dnevno osvetljenje, proširene blatobrane, nastavke pragova, karbonske spoljne retrovizore, zadnji difuzor, sportski izduvni sistem i dva spojlera pozadi.

reklama

TechArt se nije zadovoljio >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << samo izmenama u dizajnu. Macan S i Macan Turbo mogu imati povećanu snagu za 50 ili 60 konjskih snaga, a maksimalni obrtni moment je povećan za 70 Nm. Macas S Diesel, TechArt je pojačao za 42 KS, a maksimalni obrtni moment za 90 Nm.

I u enterijeru je TechArt napravio izmene, koje možete videti na fotografijama. TechArt nudi samo podešavanje vazdušnog oslanjanja, koje je za 1 cm niže, a moguće ga je spustiti i do 5 cm bliže zemlji (u serijskoj verziji do 4 cm).

Foto:

Automagazin.rs
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.