Izvor: RTS, 13.Feb.2021, 19:46

Vršac, vozio "pežo" sa četiri promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija u Vršcu, prilikom kontrole saobraćaja, zaustavila je vozača "pežoa" kod koga je izmereno 4,01 promila alkohola u organizmu.
Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, četrdesetogodišnji vozač je zadržan u policijskoj stanici.
Protiv njega će biti podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vršac: Vozio sa 4 promila alkohola u krvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2021

Pripadnici saobraćajne policije u Vršcu, prilikom kontrole saobraćaja, zaustavili su danas vozača "pežoa" kod koga je izmereno 4,01 promila alkohola u organizmu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova...Kako se navodi u saopštenju, četrdesetogodišnji vozač je zadržan u policijskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Policija privela vozača u Vršcu koji je vozio sa 4,01 promila alkohola u krvi

Izvor: N1 televizija, 13.Feb.2021

Policija u Vršcu je prilikom kontrole saobraćaja kod vozača "pežoa" izmerila 4,01 promila alkohola u krvi.

Nastavak na N1 televizija...

Vozio drogiran i sa 1,77 promila alkohola u organizmu, kazna 160.000 i oduzimanje dozvole na godinu dana

Izvor: Radio 021, 14.Feb.2021, 15:23

Beogradska policija zaustavila je 23-godišnjeg vozača koji je u Dečanskoj ulici bio za volanom pod dejstvom droge i sa 1,77 promila alkohola u organizmu...Policija je ustanovila da je bio pod dejstvom kokaina i benzodijazapama...Zadržan je u službenim prostorijama policije, a zbog prekršaja je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.