Virtuelna zver: Pežo Vision GT koncept do stotke stiže za 1,73 sekundi

Izvor: Blic, 07.Maj.2015, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virtuelna zver: Pežo "Vision GT" koncept do stotke stiže za 1,73 sekundi

Ljubitelji Grean Turizmo automobilske video igre su ovih dana dobili novu igračku - Pežo "Vision Gran Turismo" koji je dizajniran sa 1:1 odnosom snage i težine (875kg i 875KS) i ubrzanjem do stotke od samo 1,73 sekundi.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kreator Gran >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Turizmo igrice, Kazunori Jamauči je izazvao proizvođače automobila

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

da kreiraju jedinstvene trkače povodom 15. rođendana igre, a Pežo će sa novim "Vision GT" konceptom sigurno privući veliku pažnju korisnika.

Pežoovi dizajneri su udružili snage sa inženjerima iz Sport odeljka francuskog proizvođača kako bi napravili neponovljivo endurans vozilo visokih performansi koje će izgledati impresivno u visokoj rezoluciji virtuelnog sveta.

Centralno postavljeni V6 turbo 3.2-litarski motor se nalazi iza vozača, a svojih 875KS prenosi na sve točkove putem šestostepenog manuelnog menjača. Lagana konstrukcija od samo 875kg nudi neverovatne performanse za virtuelne vozače koji će do stotke stizati za samo 1,73 sekundi.

VIDEO> Pežo "Vision Gran Turismo" koncept:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.