Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 23:03

VUK KOBNE NOĆI VOZIO "PEŽO" SA PROBNOM DOZVOLOM? U nesreći u Vrčinu poginuo je sa svojom drugaricom kada je na njihov auto naleteo voz

Vuk G. (18) i Anđela B. (15) stradali su 24. jula u Vrčinu oko 23:30 časova, kada je voz naleteo na "pežo" u kojem su bili tinejdžeri, zajedno sa M.Đ. (17), koja je povređena. Prema nezvaničnim informacijama Vuk je upravljao automobilom sa probnom dozvolom, sa kojom u vreme nesreće nije smeo biti za volanom.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DUŠO MAMINA, NE IDI" Potresne scene na sahrani devojčice (15) koja je poginula sa drugom na pružnom prelazu u Vrčinu

Izvor: Blic, 28.Jul.2023, 16:12

Anđela Babić (15), devojčica koja je poginula na pružnom prelazu u noći između ponedeljka i utorka, zajedno sa drugom Vukom Gulanom (18) u saobraćajnoj nesreći, kada je na automobil u kojem su bili naletela lokomotiva, sahranjena je danas na lokalnom groblju u Vrčinu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.