Uhapšen Beograđanin koji je zapalio automobil predsednika SO Nova Varoš

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Beograđanin koji je zapalio automobil predsednika SO Nova Varoš

Uhapšen je F. D. (36) iz Beograda, koji je osumnjičen da je 22. maja tokom noći polio i zapalio "pežo 208" u vlasništvu predsednika SO Nova Varoš Nikole Jelića Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u tom gradu, rasvetlili su slučaj u kome je zapaljen automobil 22. maja ove godine u Novoj Varoši i uhapsili F. D. (36) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opšte opasnosti.Sumnja se da je F. D. oko tri sata posle ponoći zapaljivom tečnošću polio „pežo 208“ beogradske registracije, koji je u potpunosti izgoreo, nakon čega je pobegao.PROČITAJTE JOŠ: Izgoreo automobil predsednika SO Nova Varoš (FOTO+VIDEO)Tom prilikom oštećeno je i vozilo marke „škoda oktavia“.Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju.Reč je o slučaju o kome su „Novosti“ već pisale: izgorelo vozilo je vlasništvo Nikole Jelića, predsednika Skupštine opštine Nova Varoš. Inače, to nije bio prvi put da se njegovo vozilo nađe na meti huligana.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapalio automobil u Novoj Varoši

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2019

PRIJEPOLJE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u tom gradu, rasvijetlili su slučaj u kome je zapaljen automobil 22. maja u Novoj Varoši i uhapsili F. D. (36) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.