U SUDARU KOD KLADOVA 14 POVREĐENIH

Izvor: MC Bor, 25.Jul.2011, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SUDARU KOD KLADOVA 14 POVREĐENIH

Bor, 25. jul
Zoran S. iz Kladova teško je povređen jutros oko tri sata u sudaru 'lade samare' i kombi vozila 'pežo bokser' na putu Kladovo-Brza Palanka kod benzinske pumpe 'Feniks', međutim, nije u životnoj opasnosti. Trinaest putnika kombija prošlo je sa lakšim povredama.
Do udesa je došlo kada je Zoran S., koji je upravljao 'ladom', iz za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno udario u nadolazeći kombi kojim je upravljala Draginja B. iz Dušanovca kod Negotina, objavljeno je na sajtu 'Blica'.
Putnici kombija vraćali su se sa slavlja na kojem su bili angažovani kao posluga.
Protiv vozača “lade samare”, koji je zbrinut je u Zdravstvenom centru Negotin i nije životno ugrožen, policija je podnela krivičnu prijavu.
Draginja B, koja je jedina ostala nepovređena, “zaradila “ je prekršajnu prijavu jer je u kombi vozilu registrovanom za devet putnika prevozila njih trinaestoro.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.