Izvor: RTS, 28.Mar.2021, 18:26

Težak udes na auto-putu kod Niša – muškarac poginuo, njegov brat teško povređen

Muškarac iz Smedereva star 62 godine poginuo je, a njegov brat star 58 godina teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Beograd-Niš.
Nesreća se dogodila na delu između malčanske petlje i Novog sela oko 14 časova.
Putnički automobil marke "pežo" smederevskih registarskih oznaka, kojim je upravljao stradali muškarac, sleteo je sa puta iz još neutvrđenih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << razloga i udario u zaštitnu ogradu.
Od jačine udarca vozilo je smrskano, pa je pored ekipa hitne pomoći i saobraćajne policije na lice mesta izašla i vatrogasna jedinica koja je učestovala u izvlačenju vozača koji nije davao znake života.
Policija je obavila uviđaj, uzrok nesreće se utvrđuje. Obavešteno je nadležno tužilaštvo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Malčanske petlje automobil sleteo sa puta - vozač poginuo, putnik povređen

Izvor: JužneVesti.com, 28.Mar.2021

62-godišnji muškarac iz Smedereva preminuo je nakon što je danas oko 14 sati automobilom sleteo sa auto-puta u visini Malčanske petlje i udario u zaštitnu ogradu, dok je 58-godišnji putnik iz tog vozila povređen, potvrdili su Južnim vestima u policiji...Saobraćajna nesreća se dogodila kada...

Nastavak na JužneVesti.com...

U saobraćajnoj nesreći kod Niša poginuo vozač, njegov brat teško povredjen

Izvor: JUGpress.com, 28.Mar.2021

NIŠ..U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 14 sati dogodila na auto-putu Beograd-Niš, izmedju malčanske petlje i Novog sela, poginuo je šezdesetdvogodišnji muškarac iz Smedereva a njegov rodjeni brat je teško povredjen...Nesreća se dogodila kada je automobil marke “pežo” smederevskih...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.