Izvor: Blic, 12.Okt.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa 2,32 promila alkohola seo za volan i POKOSIO TROJICU: Jezive scene na mestu nesreće koja je odnela život mladića (17)

Sedamaestogodišnji Damjan R. (17) iz Klubaca kod Loznice, poginuo je juče, sat posle ponoći, kada je na njega na putu u Lipničkom šoru, naleteo automobil "pežo 307", kojim je upravljao Željko M. (28), koji je u tom trenutku imao 2,32 promila alkohola u krvi!
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAVIČNA NESREĆA KOD LOZNICE Ovo su PIJANI VOZAČ i mladić (17) kojeg je usmrtio (FOTO)

Izvor: Blic, 12.Okt.2019

Damjan R. (17) iz Klubaca kod Loznice, poginuo je u subotu, sat posle ponoći, kada je na njega na putu u Lipničkom šoru, naleteo automobil “pežo 307”, kojim je upravljao Željko M. (28), koji je u tom trenutku imao 2,32 promila alkohola u krvi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.