STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA Na putu Veliki Radinci-Sremska Mitrovica muškarac izgubio kontrolu nad vozilom pa se PREVRNUO, preminuo od zadobijenih povreda

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 10:24

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA Na putu Veliki Radinci-Sremska Mitrovica muškarac izgubio kontrolu nad vozilom pa se PREVRNUO, preminuo od zadobijenih povreda

U subotu, 24. decembra dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice preminulo.

Oko dva kilometara od raskrsnice "Radinacka petija" dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno teretno vozilo marke "Pežo", kojim je upravijao muškarac (56) iz Sremske Mitrovice, a koji je u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobio teške telesne povrede opasne po život.

On je zadržan na odeljenju intenzivne nege, gde je od zadobijenih povreda preminuo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Do saobraćajne nesreće došlo je kada se muškarac, koji je upravljao teretnim vozilom, kretao prema Sremskoj Mitrovici. U jednom delu puta izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao na saobraćajnu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila.

Srbija Danas/Kurir
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sedam saobraćajnih nezgoda: jedna osoba teško povređena

Izvor: OkRadio.rs, 25.Dec.2023

Na području Policijske uprave u Vranju, od 22. do 24. decembra ove godine, registrovano je sedam saobraćajnih nezgoda. Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede a pet osoba je lakše povređeno.   Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su dve osobe.

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.