Pucnjava u Mirijevu: Pao kada je krenuo da beži

Izvor: Mondo, 24.Apr.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Mirijevu: "Pao" kada je krenuo da beži

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su mladića (1988) zbog postojanja osnova sumnje da je sredinom meseca nožem ranio jednu osobu u Beogradu, kao i da je jutros iz vatrenog oružja ranio muškarca.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Sumnja se da je uhapšeni jutros oko 4.30 časova, u Ulici Ljubiše Miodragovića u naselju Mirijevo, iz vatrenog oružja ranio tridesetjednogodišnjeg muškarca i naneo mu teške telesne povrede.

Policija je osumnjičenog  uhapsila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neposredno nakon izvršenja krivičnog dela, kada je pokušao da se udalji sa lica mesta vozilom marke "pežo", koje je prethodno ukrao.

Dvojica upucana noćas u Beogradu

Kod njega je pronađen revolver iz koga je, kako se sumnja, ranio tridesetjednogodišnjeg muškarca.

Inače, on jeosumnjičen i da je 17. aprila ove godine, u jednom baru u Ulici Braće Jugovića, izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, tako što je nožem naneo više uboda u stomak tridesetdvogodišnjem muškarcu.

Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega će, po nalogu tužioca, biti podneto više krivičnih prijava zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, teška telesna povreda, nedozvoljana proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja, kao i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.