Poginuo u udesu!

Izvor: Kurir, 23.Maj.2012, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo u udesu!

Do udesa je, kako saznajemo, došlo kad su se sudarili „pežo“ preduzeća „Mocart d.o.“ iz Beograda, koji je vozio Predrag L., i „mercedes“ „Trgovine 036“ iz Kraljeva, koji je vozio Zvezdan M. (52)

KRALJEVO - Nastradao suvozač!

Miloš L. (62) iz Kragujevca poginuo je, dok su Predrag L. (38) i Srđan M. (40) teško povređeni u udesu koji se dogodio juče oko pet sati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ujutro na putu Novi Pazar - Raška u mestu Panojevići.

Do udesa je, kako saznajemo, došlo kad su se sudarili „pežo“ preduzeća „Mocart d.o.“ iz Beograda, koji je vozio Predrag L., i „mercedes“ „Trgovine 036“ iz Kraljeva, koji je vozio Zvezdan M. (52).

- Bilo je jezivo. „Pežo“ je išao prema Raškoj, dok je „mercedes“ dolazio iz suprotnog smera. Mi zasad još ne znamo zašto je došlo do sudara i ko je kriv za udes u kom je poginuo Miloš L., suvozač u „pežou“ - kaže sagovornik Kurira iz policije.

Zvezdan M. je lakše povređen i on je na sopstveni zahtev prebačen u Medicinski centar u Kosovskoj Mitrovici. Srđan M., koji je bio suvozač u „mercedesu“ zajedno sa Predragom L. prebačen je u bolnicu u Kraljevu. Zbog ovog udesa saobraćaj je bio blokiran sedam časova.

(NA. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.