Pijan pregazio dvoje dece kod Bogatića

Izvor: NaDlanu.com, 09.Avg.2012, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan pregazio dvoje dece kod Bogatića

Dvoje dece je poginulo a njihov otac teško povređen u saobraćajki u Glogovcu, kod Bogatića, kada je na njih autom "pežo 405" naleteo Ivan J. (24). Sumnja se da je bio pijan

Dvoje dece, starosti pet i jedanaest godina, podlegli su povredama na licu mesta, dok je njihov otac sa teškim telesnim povredama zbrinut u beogradskom Urgentnom centru.Kako prenose elektronski mediji, nesreća se dogodila sinoć, kada je Ivan J. iz Glogovca, verovatno pijan, prednjim delom vozila " >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pežo 405" udario u pešake koji su se kretali kolovozom.Nesreća se, kako se dodaje, dogodila sinoć u 21:40 sati u ulici Bogoljuba Danojlića, u Glogovcu. Saobraćajni policajci uhapsili su vozača Ivana J, koji će u zakonskom roku biti priveden na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda u Šapcu.Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Šapcu, u prisusutvu zamenika Osnovnog javnog tužioca, prenose agencije.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.