Pežo 2008DKR spreman za Dakar

Izvor: Blic, 03.Dec.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pežo "2008DKR" spreman za Dakar

Pežo Total tim je zvanično predstavio kako će izgledati njihov "2008DKR" terenac u Dakar bojama kojim će upravljati zastrašujući tim vozača koji prevodi Sebastijan Leb na najzahtevnijoj svetskoj trci za sledeću godinu.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Pored legendarnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Leba, za volanom "2008DKR" Pežoa će se naći i Stefan

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Peterhansel, Siril Depre i Karlos Saiz koji će tokom dve nedelje u januaru preći epsko putovanje kroz Argentinu i Boliviju.

Pežo "2008DKR" je za novu sezonu znatno širi, brži, niži i moćniji, a sada po prvi put možemo i videti kombinaciju boja kojom će se vozilo isticati u pustinji.

Nove dimenzije autmobila su znatno uticale na distribuciju težine, pa je, na primer, sada rezervni točak smešten sa strane automobila.

Sportski direktor Pežoa Bruno Famin je ovom prilikom rekao: Ako automobil ide podjednako dobro kao što izgleda, onda nas očekuje uspešna godina! Sa novim izgledom i bojama, novi Pežo "2008DKR" ide brzo čak i kada se ne pomera. Sigurni smo da će se naš automobil vizuelno isticati na Dakaru, sada je na našem timu da to najbolje iskoristi."

Predstojeći, 38 Dakar reli počinje 2. januara u Buenos Ajresu u Argentini, a završava se 16. januara u Rosariu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Peugeot 2008DKR spreman za Dakar

Izvor: AutoBlog, 03.Dec.2015

Kako prenosi Mojauto, Pežo Total tim je zvanično predstavio kako će izgledati njihov "2008DKR" terenac u Dakar bojama kojim će upravljati zastrašujući tim vozača koji prevodi Sebastijan Leb na najzahtevnijoj svetskoj trci za sledeću godinu. Pored legendarnog Leba, za volanom "2008DKR" Pežoa...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.