Peugeot e-208 i e-2008 osvojili prestižne Carwow nagrade

Izvor: AutoBlog, 11.Jan.2021, 13:40

Peugeot e-208 i e-2008 osvojili prestižne Carwow nagrade

Peugeot nastavlja svoju seriju nagrada i u 2021. Za "Najbolji mali električni automobil” prema Carwow dodeli nagrada izabran je Peugeot e-208, dok je titulu “najboljeg malog SUV modela” dobio Peugeot e-2008. Potpuno novi Peugeot e-208 je pohvalio stručni tim sudija Carwowa zbog svog modernog dizajna, opsežnog raspona koji donosi nulte emisije i impresivnih karakteristika. Time se i ove godine obeležava druga uzastopna pobeda za e-208 na dodeli Carwow nagrada, nakon što je prošle godine osvojio titulu “Mala legenda”. Sudije su bile impresionirane i novim 2008. Njegov stilski dizajn, efikasna paleta benzinskih i dizelskih motora i dinamično rukovanje je...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

11.01.2021 ::: Škoda Octavia nominovan za nagradu Automobil godine 2021

Izvor: AutoMagazin, 11.Jan.2021

Potpuno nova Škoda Octavia u igri je za svoje sledeće međunarodno priznanje. Četvrta generacija najprodavanijeg ŠKODA modela ušla je u uži izbor za ovogodišnje izdanje prestižne nagrade „Automobil godine“..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.