Peugeot dodatno snizio cenu skutera Kisbee

Izvor: B92, 02.Okt.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peugeot dodatno snizio cenu skutera Kisbee

Peugeot je kupcima u Srbiji ponudio model Kisbee po sniženoj ceni od 1.149 evra. Svi koji se odluče za kupovinu ovog skutera, dobijaju na poklon zaštitnu kacigu.

Peugeot Kisbee koji se nalazi na akciji, opremljen je motorom zapremine 50 ccm, maksimalne snage 3,7 ks. Ovaj skuter dostupan je i u sportskoj verziji Sportline ili RS, u kombinaciji crvene i bele boje ili mat sive.

Pored snižene cene, prodavac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ponudio niz pogodnosti za plaćanje, u vidu čekova, platnih kartica ili klasičnih bankarskih kredita. U saradnji sa Alpha bankom, rata za ovaj skuter je 32 evra na period otplate od 48 meseci.

Osim popusta i olakšica pri plaćanju, za sve koji se odluče za kupovinu Peugeot skutera, na poklon dobijaju zaštitnu kacigu - neophodnu za bezbednu vožnju.

Garancija na sve modele skutera je dve godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.