Peugeot centar u Čačku

Izvor: B92, 17.Jun.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peugeot centar u Čačku

Prodajno-servisni centar, ovlašćenog dilera Peugeot programa ECOMEX AUTA otvoren je u Čačku.

Na prostoru od 800 kvadrata nalazi se izložbeni prostor za nova vozila i prostor za servisne usluge. Korisnicima je na usluzi i rapid servis, tj. brzi servis bez zakazivanja.

Prema rečima ljudi iz Verana, ECOMEX AUTO centar predstavlja još jedan doprinos jačanju automobilskog i privrednog sektora u ovom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zemlje, posebno imajući u vidu da je ova zahtevna investicija realizovana u periodu nestabilnih ekonomskih prilika.

"Verano motors će i u narednom periodu nastaviti da jača dilersku i servisnu mrežu, jer želimo da vozačima omogućimo auto servis najbliže mestu stanovanja. I u narednom periodu otvorićemo još nekoliko salona u Srbiji koji su potvrda jačanja dilerske mreže i jačanja Peugeota u unutrašnjosti. Peugeot kupcima daje trogodišnju garanciju i tri godine besplatne pomoći na putu”, rekao je Milan Vukasović, izvršni direktor Verano motorsa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.