Peugeot 308 GTI SW konkurent Leonu ST Cupra Rival?

Izvor: Autorepublika.rs, 23.Jun.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peugeot 308 GTI SW konkurent Leonu ST Cupra Rival?

Ukoliko bi Peugeot zaista rešio da proizvede model 308 GTI SW, on bi mogao da postane ozbiljan rival modelima kao što su Leon ST Cupra, Focus ST Sportbreak i Octavia RS Combi. U svom najsnažnijem izdanju Peugeot 308 GTI raspolaže agregatom snage 270 KS, koji bi u “Space Wagon” kategoriji bio tek nešto slabiji od Seatovog predstavnika, dok bi sportska karavanska izdanja Focusa i Octavie bile znatno slabije.

S obzirom na to da nemamo nikakve primedbe na pogonski deo 308-ice GTI SW i da smatramo da je farbanje u ovog modela u dve boje dobro uticalo na njegov imidž. Dok bi Peugeot mogao lako da ponudi kvalietnog učesnika na tržištu, jedini faktor koji sprečava da vidimo 308 GTX SW je činjenica da se osim Cupre Rival malo koji drugi hečbek karavan sportskih karakteristika prodaje iole dobro.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.