PSA Peugeot Citroën bira plug-in hibridnu tehnologiju

Izvor: Moto.rs, 12.Dec.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSA Peugeot Citroën bira plug-in hibridnu tehnologiju

Carlos Tavares, izvršni direktor kompanije PSA Peugeot Citroën navodi da će u okviru nastupajućih modela visokih performansi biti prihvaćena plug-in hibridna tehnologija.

Tavares navodi da je plug-in trenutno jedina tehnologija koja omogućava vožnju na električni pogon i istovremeno uživanje u odličnom ubrzanju, niskoj emisiji CO2 i visokoj autonomiji, te da je to put koji je PSA Peugeot Citroën odabrao. On je naglasio da je kompanija primarno fokusirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << na kreiranje varijanti manjih modela visokih performansi. Međutim, on nije u potpunosti odbacio mogućnost predstavljanja većih modela visokih performansi. Tavares je naglasio da će Peugeot Sport imati veliku ulogu u razvoju ovakvih modela, što je RCZ R modelu pomoglo da zabeleži veliki uspeh pa će se od sada ova kompanija u velikoj meri oslanjati na Peugeot Sport.

foto © Peugeot
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.