PRVI SNIMAK STRAŠNE NESREĆE U VRČINU: Dvoje mladih poginulo, Pežo preleteo neverovatnih 30 metara! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 09:50

PRVI SNIMAK STRAŠNE NESREĆE U VRČINU: Dvoje mladih poginulo, "Pežo" preleteo neverovatnih 30 metara! (VIDEO)

Stravična nesreća dogodila se oko 23.30 časova, na pružnom prelazu bez rampe u Vrčinu, kada voz je udario u automobil

Vozač automobila marke "pežo" (18) i putnica u vozilu (15), nastradali su kada ih je na pružnom prelazu u Vrčinu udarila lokomotiva.

U ovoj nesreći povređena je i tinejdžerka (17).

Stravična nesreća dogodila se oko 23.30 časova, na pružnom prelazu bez rampe u Vrčinu, kada voz je udario u automobil. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Tragedija se dogodila u Ulici Dragoslava Stankovića u beogradskom naselju Vrčin, kada je u automobil marke "pežo308" udarila lokomotiva koja nije imala vagone. Udarila je u vozilo u desnu bočnu stranu i tom prilikom nastradali su, kako se sumnja suvozač i vozač - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da je u automobilu bila i tinejdžerka koja je kako se pretpostavlja sedela na zadnjem sedištu.

- Prema prvim informacijama ona je zadobila lake telesne povrede, jer je kako se sumnja u nekom trenutku ispala iz vozila, ali je prevezena u Urgentni centar kako bi lekari utvrdili koliko je tačno povređena - rekao je  sagovornik.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NASTRADALI VUK SIN POZNATOG LEKARA Prve slike sa mesta nesreće u Vrčinu gde je poginulo dvoje tinejdžera: "Žalili smo se nadležnima da je ovaj prelaz nebezbedan"

Izvor: Blic, 25.Jul.2023

"Oni su išli uzbrdo, nisu mogli da divljaju i da idu brzo. Voz kada prolazi tuda ne svira. Uopšte ne može da se vidi", pričaju za "Blic" meštani Vrčina koji žive nedaleko od mesta gde se noćas dogodila stravična nesreća u kojoj je nastradalo dvoje tinejdžera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.