Osvojite Peugeot 408 ili putovanje na Maldive - EKO Serbia nagrađuje verne kupce za deceniju ...

Izvor: PRObjave.com, 03.Jul.2023, 16:03

Osvojite Peugeot 408 ili putovanje na Maldive - EKO Serbia nagrađuje verne kupce za deceniju ...

EKO Smile program lojalnosti slavi svoj 10. rođendan, uz obilje novih poklona i iznenađenja za svoje korisnike. U okviru obeležavanja jubileja organizuje nagradnu igru, na svim EKO benzinskim stanicama, tokom koje će kupci moći da osvoje vredne i atraktivne nagrade, od kojih su neke prava ekskluziva, kao što su automobil PEUGEOT 408 i putovanje na Maldive za dve osobe.
„Smile lojalti klub je ključni deo naše poslovne strategije, kojim želimo da nagradimo kupce koji svoju kupovinu obavljaju na EKO benzinskim stanicama. Tokom protekle decenije, zahvaljujući podršci partnera i poverenju vernih kupaca, postao je jedan od najuspešnijih programa ovog tipa na srpskom tržištu, sa više od 700.000 članova. Želimo da se zahvalimo svim kupcima na dosadašnjoj podršci i da pozovemo sve one koji još nisu članovi EKO Smile programa da nam se pridruže na ovom uzbudljivom putovanju", izjavio je Aris Karousos, generalni direktor EKO Serbia.
Nagradna igra pod nazivom „10 godina putujemo zajedno", koja će trajati od 3. jula do 16. avgusta na svim EKO benzinskim stanicama, omogućiće članovima EKO Smile kluba da ostvare svoje želje i otputuju na neke od najpoznatijih turističkih destinacija. Da biste osvojili neku od nagrada potrebno je da sipate 25 litara goriva i koristite Smile karticu, a uz kupovinu premium goriva dobijate i dvostruko veću šansu da postanete srećni dobitnik.
Svake nedelje biće izvlačeni dobitnici putovanja u jednu od evropskih metropola i vikend putovanja na najlepša mesta u Srbiji - Rim i Zlatibor (10. jula), Lisabon i Kopaonik (17. jula), Milano i Palić (24. jula), Amsterdam i Sokobanja (31. jula) i Atina i Vrnjačka Banja (07. avgusta). Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na sajtu: www.ekoserbia.com ili pozivom na besplatni Call centar, na broj 0800 088 887.
Kompanija EKO Serbia, kao dugogodišnji sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, posebno je ponosna što će zajedno sa srpskim olimpijcima izvlačiti srećne dobitnike.
Isprobajte svoju sreću i osvojite interesantne nagrade - Vidimo se na EKO benzinskim stanicama!

O EKO SERBIA A.D.
Kompanija EKO Serbia a.d. je članica poslovne grupe HELLENiQ ENERGY, vodeće integrisane energetske grupacije u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope, čije aktivnosti obuhvataju proizvodnju, snabdevanje i trgovinu svim vrstama energije, sa sve većim fokusom na čistu energiju i obnovljive izvore energije. Od svog osnivanja 2002. godine, kompanija je u Srbiji uložila više od 100 miliona evra, posluje kroz mrežu od 57 benzinskih stanica pod brendom EKO, koji nesporno predstavlja sinonim za pouzdanost, kvalitet i vrhunsku uslugu. Glavni ciljevi grupe su da postigne vodeću poziciju inovativnog međunarodnog lidera u oblasti energetskog poslovanja, da bude prvi izbor potrošača nudeći proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta, bezbedne uslove rada, uz poštovanje okoline i svojih potrošača, istovremeno dajući društveni doprinos zajednici.
Eminent Communications
Serdar Janka Vukotića 2
11090 Beograd
Tel: +381 (0) 63 7704 876
Email: emina@eminentkomunikacije.rs
Web: www.eminentkomunikacije.rs
Kontakt:
Emina Ferizović
Funkcija: CEO
Tel: +381 (0) 63 7704 876
Email: emina@eminentkomunikacije.rs
Pogledaj vesti o: Peugeot,   Maldivi

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.