Na Sajmu automobila u Nišu 10 srpskih premijera

Izvor: JužneVesti.com, 03.Okt.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Sajmu automobila u Nišu 10 srpskih premijera

Ljubitelji četvorotočkaša, ali i motora, imaće priliku da razgledaju najnovije modele na 9. Sajmu automobila koji će biti održan od petka, 5. oktobra do nedelje 7. oktobra, u hali "Čair" u Nišu. Organizatori najavljuju da će u Nišu premijerno biti izloženo 10 vozila.

Kako ističu organizatori "Auto-moto festa", Nišlije će prve u Srbiji imati tu privilegiju da vide novi "Peugeot" automobil - model 508.

Serijska proizvodnja tog modela još nije počela, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << proizvedeno je samo 5 takvih automobila, od kojih će jedan ekskluzivno biti izložen u hali “Čair“ - kažu organizatori.

Srpsku premijeru imaće “Toyota" sa automobilom "aygo", "Citroen" će se predstaviti modelom "C4 cactus", dok će “Hyundai" izložiti tri nova modela prvi put u Srbiji - "hyundai tucson", restilizovana verzija, "hyundai 20" i najnoviji model "hyundai santa fe".

"Nissan" će takođe izložiti po prvi put u Srbiji restilizovanu verziju "nissan juke", biće predstavljen i model "jeep compass", a srpsku premijeru na niškom sajmu imaće i proizvođači "Škoda" i "Seat".

I električni bicikli će naći svoje mesto na sajmu, biće tu ponude i za ljubitelje motora, a na “Auto-moto festu” u Nišu ponovo će moći ispred hale da se vide i atraktivni modeli oldtajmera, ali i teretna i dostavna vozila.

Organizatori sajma, City Marketing Centar, kažu da su svi distributeri najavili sajamske popuste.

Svečano otvaranje Sajma je u petak, 5. oktobra u 11 sati. Ljubitelji automobila i motora moći će da razgledaju, a možda i pazare, u vremenu od 10 do 20 sati. Cena ulaznice je 200 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sajam automobila u Nišu od 5. do 7. oktobra

Izvor: JUGpress.com, 03.Okt.2018

NIŠ..Ovogodišnji, deveti Sajam automobila u Nišu, biće održan  od petka, 5. oktobra do nedelje 7. oktobra, u hali “Čair” u ovom gradu...Kao i prethodnih godina na ovogodišnjem sajmu automobila biće predstavljene evropske, srpske i naravno niške premijere. Ove godine na najvećoj privredno-turističkoj...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.