NAPOKON DOLAZI U SRBIJU: Jedan od najlepših automobila marke Peugeot (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 17:39

NAPOKON DOLAZI U SRBIJU: Jedan od najlepših automobila marke Peugeot (VIDEO)

Premijum enterijer.

Dok letnje zatišje polako preuzima primat nad svim automobilskim dešavanjima, učmalu scenu je danas razdrmao jedan bitan događaj - Peugeot 408 je stigao u Srbiju.

Upečatljivi dizajn novog Peugeot-a 408 karakteriše njegov dinamičan i inspirativan Fastback stav. Njegova moderna elegancija izdvaja ga od ostalih na putu. Sa povećanim rastojanjem od tla, ali zadržanom visinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegov sportski dizajn i glatke linije naglašavaju njegove aerodinamičke kvalitete.

Najnovija generacija Peugeot-a sa kompaktnim upravljačem sa integrisanim kontrolama, 3D instrument tablom sa 10" digitalnim displejom i 10" HD centralnim ekranom osetljivim na dodir pruža visokokvalitetnu ergonomiju i tehnologiju. Položaj vozača u novom Peugeotu-u 408 kombinuje vidljivost krosovera i udobnost fastback-a.

Prilikom vožnje novog Peugeot 408 modela možete uvek biti sigurni, zato što poseduje poseban sistem za pomoć pri vožnji i omogućava vam da mirno i udobno putujete. Vozite poluautonomno sa novim Drive Assist 2.0 paketom, koji obuhvata noćnu vidljivost, pomoć pri parkiranju od 360 stepeni, praćenje mrtvih uglova na daljinu i hitno automatsko kočenje.

Prilikom kupovine novog Peugeot-a 408, imate čak i izbor između plug-in hibridnog motora i benzinskog motora.

PureTech benzinski motor sa 130 ks (potrošnja goriva i emisija CO2 podležu WLTP sertifikatu) kombinovan je sa 8-stepenim automatskim menjačem, a menjanje brzina može se vršiti preko prekidača postavljenih na kompaktnom upravljaču za maksimalnu udobnost vozača.

Plug-in motor ima elektromotor od 81kW koji se pokreće osmostepenim elektičnim automatskim menjačem. Takođe sadrži litijum-jonsku bateriju kapaciteta od 12,4 kWh koja se postavlja bez uticaja na prostor u putničkoj kabini, poseduje takođe i e-save funkciju, odnosno ima mogućnost uštede struje prilikom putovanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.