Izvor: Blic, 30.Avg.2021, 10:37

MALOLETNIK (16) VOZIO BEZ DOZVOLE, IZGUBIO KONTROLU, POGINULA DEVOJKA (18) Detalji užasa u Zemun Polju TEŠKO POVREĐENO JOŠ ČETVORO

U teškoj tragediji koja se dogodila sinoć na Lakat krivini u Zemun polju kod naselja Altina, poginula je devojka Slađana Arnautović (18). Maloletni vozač I.J. (16) upravljao je vozilom marke "pežo" nad kojim je izgubio kontrolu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI UŽASA U ZEMUN POLJU! Devojka poginula nakon što je tinejdžer BEZ VOZAČKE izgubio kontrolu nad vozilom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2021

Nesreća se dogodila kada je automobil marke "pežo" izleteo sa kolovoza i udario u banderu...U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Lakat krivini u Zemun polju kod naselja Altina, poginula je devojka (18). Maloletni vozač I.J. (16) upravljao je bez dozvole vozilom marke "pežo"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.