Kompanija Peugeot objavila je dva dodatna tizera za koncept superautomobila

Izvor: Moto.rs, 02.Maj.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Peugeot objavila je dva dodatna tizera za koncept superautomobila

Komadi slagalice počinju da se sklapaju obzirom da je Peugeot objavio još nekoliko tizera vezano za kompanijin predstojeći koncept superautomobila. Peugeot se igrao igru zadirkivanja duže od nedelju dana, a kompletno prikazivanje vozila se očekuje uskoro.

U pitanju je zapanjujući koncept predodređen da se pridruži virtuelnoj floti Vision Gran Turismo automobila za GT6 igru. Nadamo se, da će Peugeot će bar izgraditi koncept da ga pokaže na različitim automobilskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << događajima jer svi znamo postoje slabe šanse da vidimo verziju za proizvodnju ovog modela. Dizajneri Peugeot-a su dokazali svoje veštine više puta u poslednjih nekoliko godina, a najrelevantniji primer je Onyx koji je predstavljen na Salonu automobila u Parizu 2012.

foto © Peugeot
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.