Kod Sarajeva poginule dve žene i beba

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Sep.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Sarajeva poginule dve žene i beba

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Hadžići – Pazarić, kod Sarajeva, poginule su dve žene i beba stara četiri meseca, objavio je sarajevski Avaz.

Saobraćaj je obustavljen, a u nesreći su učestvovali, kamion mešalica i putničko vozilo "pežo", koji je u potpunosti smrskan.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrđeno je da je došlo do nesreće, da je policija na terenu, kao i ekipa Hitne pomoći.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

TRAGEDIJA KOD SARAJEVA: U sudaru kamiona i auta poginule dve žene i beba

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2019

Do nesreće je došlo na putu M-17 kada su se sudarili kamion s mešalicom i automobil "pežo 307" Beba, stara četiri meseca, i dve žene poginule su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Hadžića, nedaleko od Sarajeva.Pročitajte još: POSLE DVONEDELjNE BORBE:...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.