FOTO: Žestok sudar u Futoškoj, dvoje povređenih

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Žestok sudar u Futoškoj, dvoje povređenih

Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu u kojem su učestvovala tri automobila u Futoškoj ulici, kod glavnog ulaza u Urgentni centar.

Udes se dogodio oko 15.30h, a posle sat vremena mesto nezgode je raščišćeno, pa je ponovo uspostavljen normalan protok saobraćaja.

Sudar je izazvala žena koja je bila za volanom zelene zastave 101. Ona se kretala u rikverc, kada je izgubila kontrolu i počela da krivuda po putu. Na nju je najpre naleteo vozač kadeta crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << boje staropazovačkih registracija, a potom i crveni "pežo 206" novosadskih registarskih tablica.

Sva tri vozila su demolirana, a "zastava 101" je bila prevrnuta na krov i potpuno smrskana.

Putnici iz tog vozila, oboje tridesetšestogodišnjaci, peške su odvedeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Zbog ovog teškog udesa stvorila se velika saobraćajna gužva iz pravca centra ka Futogu, odnosno Novom naselju, zatim u Hajduk Veljkovoj i iz pravca ulice cara Dušana ka bolnici.

I jedno vozilo GSP-a je dok se provlačilo pored demoliranih automobila zakačilo stablo na obodu puta i oštetilo karoseriju.

Pauk služba je sklonila zastavu sa puta, dok su druga dva automobila odgurana sa strane.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) KARAMBOL U NOVOM SADU: Lančani sudar u blizini bolnice, više povređenih!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2015

NOVI SAD – Više osoba zadobilo je povrede u saobraćajnoj nesreći koja se oko 15.30 dogodila na novosadskom Futoškom putu, stotinak metara od ulaza u Urgentni centar...U udesu su učestvovala tri vozila "pežo 206”, novosadskih oznaka, “opel kadet” staropazovačkih registracija i “zastava...

Nastavak na Kurir...

Sudar u Novom Sadu, dvoje povređeno

Izvor: RTS, 17.Apr.2015

Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu u kojem su učestvovala tri automobila u Futoškoj ulici, kod glavnog ulaza u Urgentni centar u Novom Sadu. . Udes se dogodio oko 15 časova i 30 minuta, a posle sat vremena mesto...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.