Dva mladića poginula u „pežou“

Izvor: Glas javnosti, 29.Jun.2009, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva mladića poginula u „pežou“

SREMSKA MITROVICA - Marinko Ćetojević (26) i Miroslav Minić (23), iz Salaša Noćajskog kod Mačvanske Mitrovice, poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutro oko dva časa, nedaleko od Sremske Mitrovice.

Nesreća se dogodila oko 2,15 na raskrsnici puteva Sremska Mitrovica -Šabac, kada je automobil „pežo 206“, u kojem su se mladići nalazili najverovatnije zbog prevelike brzine, sleteo s puta u kanal >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dubok više od tri metra i prevrnuo se.

Na licu mesta poginuli su vozač „pežoa“ Ćetojević (26) i suvozač Minić (23), dok su saputnici Mile Lukić (23) i Dejan Milić (26), iz Sremske Mitrovice, pre nego što će vozilo završiti u kanalu ispali iz kola i zadobili lakše telesne povrede.

Mladići su se kobne večeri vraćali iz Šapca. Uviđaj su izvršili istražni sudija Opštinskog suda, opštinski tužilac i službenici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Meštani kažu da je na ovoj raskrsnici, gde se sa puta Sremska Mitrovica - Mačvanska Mitrovica odvaja put za Šabac, koji je prošle jeseni pušten u saobraćaj, pre ove nesreće, poginulo dvoje ljudi.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.