Dom zdravlja Vlasotince dobio novo vozilo, Predškolska ustanova plac

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021, 14:35

Dom zdravlja Vlasotince dobio novo vozilo, Predškolska ustanova plac

Autombil "pežo" sa sedam sedišta dobio je donacijom vlasotinački Dom zdravlja, dok je Predškolska ustanova "Milka Dimanić" dobila plac površine 406 kvadrata pored vrtića "Kolibri", što će omogućiti proširenje tog vrtića naredne godine.

Automobil i plac doniralo je Preduzeće Hidro sistem Vlasotince, a direktorka Doma Zdravlja Milena Stanković Mitrović rekla je da će novo vozilo olakšati rad i preovoz pacijenata u narednom periodu.

Naša vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zahtevaju stalno obnavljanje. Ovo treba da bude primer i ostalim kompanijama da na ovakav ili sličan način podrže društveni odgovornost - rekla je direktorka.

Donaciju je dobila i PU "Milka Dimanić" u vidu placa pored površine od 406 kvadrata. Po rečima direktorke Snežana Filipović, donacija će omogućiti još bolje uslove za brigu i staranje o deci. Plac se prostire na 406 m2; foto: Opština Vlasotince;

Planirali smo da rekonstruišemo stari objekat i da dogradimo novi deo jer nam nedostaje prostor, a na čekanju je više od 100 dece. Dogradnja će biti rađena najverovatnije sledeće godine, dok nas ove godine očekuje rekonstrukcija vrtića u Strojkovcu - rekla je Filipović.

Podsetimo, vlasotinački Dom zdravlja je krajem 2018. godine, u donaciji Ambasade Poljske dobio novi EKG aparati i dva monometarska merača krvnog pritiska.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vozilo za Dom zdravlja, za vrtić „Kolibri“ plac

Izvor: JUGpress.com, 14.Maj.2021

VLA..Preduzeće Hidro sistem Vlasotince (HSV) doniralo je vlasotinačkom Domu zdravlja specijalni automobil marke Pežo, koji je namenjen za prevoz pacijenata koji idu na dijalizu. Ovo preduzeće je istovremeno vrtiću ,,Kolibri” poklonilo plac površine 406 metara kvadratnih, koji se naslanja na ovaj...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.