Deonice Stellantisa uzletele prvog dana trgovine

Izvor: AutoBlog, 19.Jan.2021, 02:04

Deonice Stellantisa uzletele prvog dana trgovine

Deonice Stellantisa, kompanije koja je nastala spajanjem PSA Peugeot Citroena i Fiat Chryslera, uzletele su osam posto prvog dana trgovine na Milanskoj berzi. Tržišna vrednost kompanije sada je na nivou od 42 milijarde evra. FCA i PSA su procenili da Stellantis može smanjiti godišnje troškove za više od 5 milijardi evra (6,1 milijardu dolara) bez zatvaranja pogona, a investitori su uz to zainteresovani i za Tavaresov akcijski plan i druge detalje, uključjujući i o transformaciji asortimana automobila za električnu eru, oživljavanju zaostalog bogatstva grupe u Kini, racionalizaciji njenog ogromnog globalnog carstva i rešavanje velikih prekomernih kapaciteta. Automobilski...
Pogledaj vesti o: Peugeot,   Citroen

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

USPEŠAN DEBI NA BERZI Akcije Stellantisa uzletele prvog dana trgovine

Izvor: Blic, 19.Jan.2021

Akcije Stellantisa, kompanije koja je nastala spajanjem PSA Pežo Sitroena i Fijat Krajslera, uzletele su 8 odsto prvog dana trgovine na Milanskoj berzi. Tržišna vrednost kompanije sada je na nivou od 42 milijarde evra, piše portal SEEbiz.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.