Britanski vozač poginuo na Siciliji

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2012, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski vozač poginuo na Siciliji

Reli Targa Florio, koji se na severu Sicilije vozi u okviru Interkontinentalnog reli šampionata (IRC), otkazan je nakon nesreće u kojoj je stradao britanski automobilista Geret Roberts, saopštili su organizatori trke.
Roberts je bio na mestu suvozača kada je Pežo 207, kojim je upravljao Kreg Brin, tokom osme etape sletao sa staze i desnom stranom udario u ogradu.
Hitna pomoć je brzo reagovala, ali je Roberts preminuo na licu mesta, dok je Brin prošao bez povrede.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roberts poginuo na Targa Florio, trka otkazana

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2012

Britanski automobilista Geret Roberts stradao je danas tokom osme etape relija Targa Florio, pa je trka otkazana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Poginuo suvozač na reliju u Italiji

Izvor: Kurir, 16.Jun.2012

Stradao je Geret Roberts je bio na mestu suvozača kada je pežo 207, kojim je upravljao Kreg Brin, tokom osme etape sletao sa staze i desnom stranom udario u ogradu..PALERMO - Reli Targa Florio, koji se na severu Sicilije vozi u okviru Interkontinentalnog reli šampionata (IRC), otkazan je danas nakon...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.