Bačena bomba na pežo“ poslastičara

Izvor: Blic, 15.Sep.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena bomba na "pežo“ poslastičara

NIŠ - Ispred kuće poznatog niškog poslastičara Janka Mihajlovića, u Ulici Božidara Adžije7d u Nišu, juče u 4.15 sati bačena je eksplozivna naprava. U snažnoj detonaciji niko nije povređen, ali je oštećeno 12 vozila parkiranih sa obe strane ulice, među kojima i Mihajlovićev „pežo 405".

Petočlanu familiju Mihajlović detonacija bombe bačene pored „pežoa", parkiranog ispred dvorišne kapije, zatekla je na spavanju.

- Čuli smo eksploziju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali nismo znali o čemu se radi. Onda je telefon počeo neprestano da zvoni. Komšije su nas zvale. Sišao sam na ulicu sa sinom Zvonkom. Kad smo videli šta se desilo, odmah smo pozvali policiju. Savest mi je čista, nisam u sukobu ni sa kim, niti imam neprijatelje - kaže Janko Mihajlović.

Njegove komšije su i juče bili u šoku.

- Čuo se stravičan prasak i to sa strane gde je spavala moja ćerkica. Dete se uplašilo i došlo kod mene u sobu. U prvom trenutku pomislila sam da je negde udario grom. Tek ujutru, kada sam izašla na ulicu, videla sam da je zadnje staklo našeg „juga", koji je bio parkiran ispred zgrade, puklo - kaže komšinica S. P.

Policija je obavila uviđaj, ali se o eksploziji zvanično nije oglasila saopštenjem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.