Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA PROVERA U SLOVENIJI: Gledajte uživo Partizanov meč protiv Kopra (VIDEO)

Partizan igra prvu utakmicu na pripremama u Sloveniji, a protivnik je šestoplasirana ekipa tamošnjeg prvenstva, Kopar.

Za Partizan je ovo drugi pripremni duel, posle prvog susreta protiv BSK-a u Beogradu i pobede rezultatom 6:1.
Na stadionu ‘Bonifika’ prisutno je oko 500 gledalaca i meč će se igrati po lepom vremenu uz temperaturu oko 10 stepeni.
Kao što smo već pisali, Marko Nikolić se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odlučio za sledeće sastave u dva poluvremena utakmice protiv Kopra.
Startnih 11 Partizana: Kljajić – Vulićević, Ostojić, Ćirković, Miletić – Jevtović, Kosović, Đuričković – Janković, Đurđević, Stevanović.
U drugom poluvremenu igraće: Jovčić – Radin, Bošnjak, Milenković, Bogosavac – Leonardo, Everton, Marjanović, Damjanović – Jovanović, Tavamba.

(Izvor: youtube / VideonetRS)
The post PRVA PROVERA U SLOVENIJI: Gledajte uživo Partizanov meč protiv Kopra (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN BAŠ GAZI: Gol Đuričkovića sa 20 metara i nova egzekucija Đurđevića

Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2017

‘Parni valjak’ melje, u skladu sa stihom iz svoje himne.. . Tek što je počela utakmica, tačnije posle četiri minuta igre, Partizan je poveo sa 1:0 golom Petra Đuričkovića.. Sam se izborio za loptu na polovini protivnika, dobio pravovremenu asistenciju Đurđevića i sa 20-ak metara efektno...

Nastavak na HotSport.rs...

Fudbaleri Zvezde viđeni u blizini stadiona na kom je Partizan igrao protiv Kopra!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jan.2017, 08:47

Fudbaleri Partizana su u nedelju odigrali prijateljski meč protiv Kopra u Sloveniji i slavili su rezultatom 4:0 na stadionu ''Bonjifika''...Upravo u blizini tog stadiona, neposredno pre početka utakmice, viđena su dvojica fudbalera Crvene zvezde...Kako izveštač Sportskog žurnala iz Slovenije javlja,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.