JEVTOVIĆ: Igramo bolje od Zvezde, za Marka Nikolića i u vatru (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Jan.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEVTOVIĆ: Igramo bolje od Zvezde, za Marka Nikolića i u vatru (FOTO)

Jedan od izuzetno bitnih šrafova Partizana jeste vezista sa defanzivnim zadacima – Marko Jevtović.
Partizan je trenutno u Sloveniji gde se priprema za nova iskušenja u Superligi, tamo je i Jevtović kojeg je selektor Slavoljub Muslin pozvao u reprezentaciju koja će igrati protiv MLS lige u San Dijegu.
– Prija mi podrška trenera, naravno. Kada je šef došao održali smo sastanak, on mi je kazao kako me veoma ceni i da ću igrati. Na meni je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da mu se odužim dobrim partijama. Ide nam kako treba, nadam se da ćemo i nastaviti u tom ritmu, otpočeo je Jevtović na koga je Marko Nikolić, uz Evertona, stavio veto na prodaju ove zime.
FOTO: STARSPORT Srpski fudbaler je i prokomentarisao trenutno stanje u Superligi i trku sa Crvenom zvezdom na proleće.
– Zvezda ima neosporan kvalitet, igrali su bolje prošle sezone ali mi sada igramo kvalitetnije, to je činjenica. Tu razliku imaju još od starta, ali vreme će pokazati ko je zapravo bolji, kazao je Marko Jevtović.
Fudbaler je još rekao da očekuje lepe vesti povodom suspenzije Partizana od strane UEFA, kao i da bio on, a i ceo tim, i u vatru skočili ukoliko je to potrebno za sadašnjeg šefa struke.
The post JEVTOVIĆ: Igramo bolje od Zvezde, za Marka Nikolića i u vatru (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DOBRE VESTI: Napadač konačno na pripremama Partizana (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Jan.2017

Priča sa Gabalom nije gotova, pa do daljeg Božinova slede obaveze u Partizanu..Nekoliko dana su se natezali Partizan i Gabala oko posla za Valerija Božinova, ali aranžman nije sklopljen do kraja.. JEVTOVIĆ: Igramo bolje od Zvezde, za Marka Nikolića i u vatru (FOTO). Kočnica je obeštećenje, tako...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.