Partizanov poker uz Đurđevićev het-trik! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov 'poker' uz Đurđevićev het-trik! (video)

Fudbaleri Partizana odigrali su u nedelju drugu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone i upisali još jedan ubedljiv trijumf. Duel sa Koprom obeležio sjajni Uroš Đurđević.

Vicešampion Srbije danas je odigrao svoj drugi kontrolni meč u sklopu priprema za prolećni deo sezone, a protivnik Partizana bio je slovenački Kopar.

Partizan je na stadionu "Bonjifika" slavio rezultatom 4:0 (4:0) a Marko Nikolić je kao i u prvoj kontrolnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmici sa BSK Borčom iskoristio priliku da na teren pošalje dva različita tima.

Partizan (I POLUVREME) - Kljajić, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Jevtović, Kosović, Đuričković, Stevanović, Janković, Đurđević;

Prvo poluvreme, a ispostaviće se i čitavu utakmicu, obeležio je napadač Partizana Uroš Đurđević koji je za samo 28 minuta igre postigao tri gola.

Crno-beli su poveli već u petom minutu, golom Petra Đuričkovića koji je iskoristio nesmotrenost odbrane protivničke ekipe, pa je preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora matirao protivničkog golmana.

Nedugo zatim na scenu stupa Uroš Đurđević koji nakon propuštene prilike Marka Janovića ostaje pred golom i sprovodi loptu petom u nebranjenu mrežu. Prvi gol na današnjem meču Đurđević postiže u 12. minutu.

Prvi ozbiljniji napad u prvom poluvremenu Kopar je imao tek u 31. minutu kada je Ivan Vladančić zapretio, ali je uspeo samo da izbori korner.

Treći gol na utakmici pao je u 36. minutu posle akcija po levoj strani, dodavanja na aut liniji i centaršut Nemanje Miletića koji posle prijema Uroš Đurđević koristi da loptu pošalje u donji levi ugao.

Pet minuta pre kraja prvog poluvremena akcija je krenula iz zadnje linije, stigla do Alena Stevanovića koji je šalje na levu stranu, a odatle Nemanja Miletić ponovo šalje upotrebljiv centaršut pa Uroš Đurđević glavom šalje loptu iza leđa golmana Kopra.

--

TV Partizan: Golovi sa utakmice Partizan-Koper 4:0 https://t.co/Yl4KtUfpqV

— FK Partizan (@FKPartizanBG) January 22, 2017

--
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.