NAJGORI TRENER PARTIZANA U 21. VEKU: Igor Duljaj nije ovo zaslužio

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 11:18

NAJGORI TRENER PARTIZANA U 21. VEKU: Igor Duljaj nije ovo zaslužio

Agonija crno-belih.

Odavno se Partizan oprostio od borbe za šampionsku titulu. A kako stvari stoje, daleko će biti i drugo, a možda i treće mesto na tabeli Superlige Srbije. Krizi crno-belih se kraj ne nazire.

Partizan  je subotu u Novom Sadu doživeo treći poraz uz dva remija u poslednjih šest kola, tako da su ga na tabeli prestigli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahuktali TSC i Čukarički

- Život ide dalje. Možda ću da budem dosadan što ovo stalno ponavljam, ali idemo dalje -  rekao je trener Parnog valjka Igor Duljaj posle poraza na "Karađorđu".

Pod vođstvo Igora Duljaja crno-beli imaju skor od jedne pobede i remija i čak tri poraza. Nekadašnji ljubimac navijača je tako ušao u istoriju kluba iz Humske kao trener sa najgorim startom na toj funkciji, u 21. veku.

Na taj način je "nadmašio" neslavne početke kolega Ilije Stolice, Gorana Stevanovića, Ljubinka Drulovića, Jirgena Rebera, Sava Miloševića, Ivana Tomića, Ljubiše Tumbakovića, Vladimira Vermezovića i Marka Nikolića u drugom mandatu koji su imali samo po dve pobede u prvih pet utakmica.

Za sve ovo je Igor Duljaj najmanji krivac, a svojom hrabrošću i željom da pomogne klubu koji je na nikad nižim granama, dospeo i do ovog neslavnog rekorda.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda američka gimnastičarka Simon Bajls.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.