Izvor: Luftika.rs, 01.Jun.2020, 20:35

Zbog državnih 100 evra i ljubomore? Troje mrtvih u Surdilici

U Surdulici se dogodilo dvostruko ubistvo i samoubisto, nezvanično saznaje O radio.
Prema prvim informacijama, Dragoljub A. (52) svojim automobilom opel zafira udario je Safeta S. i usmrtio ga.
Dragoljub je potom izašao iz automobila i isekao nožem po vratu, Safetovu ženu Eldezu S. sa kojom se pretpostavlja da je bio u emotivnoj vezi, preneo je više detalja Informer.
Istim nožem prerezao je sebi vrat i preminuo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << licu mesta.
Koliko je poznato, masakr se dogodio negde oko Donje romske mahale u Surdulici.
Prema nezvaničnim i nepotvrđenim saznanjima OK Radio., do ubistva je došlo nakon što je jedan Surduličanin podigao 100 evra državne pomoći i ostavio novac kod kuće. Kako prenosi izvor, novac je uzela nesrećna žena, nakon čega je napustila kuću i otišla.
Iz Policijske uprave u Vranju su potvrdili da je u Surdulici došlo do incidenta i da je uviđaj još uvek u toku, ali nisu mogli da daju više detalja.
Mlada Novosađanka je bila žrtva masakra u Žitištu, a danas je heroina kojoj se klanjamo

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

JEDAN DETALJ OTKRIVA MOTIV JEZIVOG MASAKRA U SURDULICI? Eleza nosila ceger pun deviza i nakita

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 11:23

Nesrećnog čoveka usmrtio je tako što ga je udario automobilom, a ženi je nožem prerezao vrat. Zatim je tim istim nožem naneo sebi smrtonosne povrede po vratu...Dvostruko ubistvo i samoubistvo u Čardačištu u Surdulici, kada je Dragoljub Ajdić (52) usmrtio je Safeta Sinanovića (52) i njegovu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.