Zapaljen džip fudbalera Zvezde

Izvor: Blic, 10.Apr.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljen džip fudbalera Zvezde

BEOGRAD - Na džip „tojota", koji je dat na korišćenje Pavlu Ninkovu (23), fudbaleru Crvene zvezde, dvojica za sada neidentifikovanih mladića, juče oko 2.15 sati, na parkingu u Ulici Danila Lekića na Bežanijskoj kosi, bacila su „Molotovljev" koktel. Džip je izgoreo, a u požaru su oštećeni i „opel vektra" i „sitroen", koji su bili parkirani do „tojote".

- Džip sam preksinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko 21 sat parkirao ispred zgrade, gde obično i ostavljam vozilo. U to vreme nije bilo nikog sumnjivog na parkingu. Oko 2.15, komšija me je zvao na fiksni telefon i rekao da je zapaljen moj automobil. Istračao sam iz stana i na parkingu ugledao buktinju. Džip je goreo s prednje i sa zadnje strane, ali ne i unutra - priča za „Blic" Ninkov.

Na parkingu su u to vreme već stigle i patrole policije i vatrogasci koji su razbili staklo na džipu, da bi ugasili vatru koja je zahvatila prednji i zadnji deo vozila.

- Komšije su mi kazale da su videle dva momka kako nešto bacaju na džip, vozilo počinje da gori, a oni beže. Zaista ne znam ni ko su oni ni zašto su to uradili. Od trenutka kada sam video zapaljeni džip, razmišljao sam da li sam se s nekim sukobio. Nisam, međutim, mogao da se setim nijedne osobe s kojom imam neke razmirice ili sam u svađi - kaže Ninkov.

Desni bek Zvezde naglašava da je „uvek bio fer prema ljudima, bilo da je s njima u privatnim ili komšijskim odnosima".

- I u fudbalu sam uvek bio i sada sam korektan. Ne zameram se ni ne svađam, ne zatvaram vrata. Nisam se promenio od kada igram u Zvezdi, da bi neko na mene bio ljubomoran. A živim u kraju gde me svi znaju, i navijači Zvezde i Partizana, i sa svima sam u dobrim odnosima - objašnjava fudbaler crveno-belih.

Ninkov juče nije išao ni na prepodnevni trening Zvezde jer je u to vreme razgovarao s operativcima PU za grad Beograd, koji pokušavaju da otkriju „bombaše". I njima je, kako saznajemo, ispričao da ne sumnja ni na koga i da ne zna razlog zbog kojeg bi neko njemu zapalio džip.

- Taj džip sam vozio tek nešto više od mesec dana. Klub, koji ima ugovor s „Tojotom", dao mi ga je na korišćenje - kaže Ninkov.

Pavle Ninkov je početkom ove godine iz Čukaričkog prešao u Crvenu zvezdu za 600.000 evra, a potpisao je ugovor do 2012. godine. Prethodno je igrao u Radu i Radničkom iz Novog Beograda. U Zvezdi igra na poziciji desnog beka, a nedavno na utakmici protiv Makedonije u Skoplju debitovao je i za reprezentaciju Srbije.

U Zvezdi bez komentara

Goran Bunjevčević, direktor Crvene zvezde, rekao je za „Blic"da je čuo za eksploziju, ali da ne zna pojedinosti.

- Policija radi svoj posao. Za sada ne znamo detalje, pa se još nećemo oglašavati tim povodom - rekao je Bunjevčević, posle sastanka u FSS.

B. M.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osveta spalila džip?

Izvor: Večernje novosti, 10.Apr.2008

Džip "tojota rav 4", koji je vozio fudbaler FK Crvena zvezda Pavle Ninkov, izgoreo je u četvrtak oko dva časa ujutru na parkingu u Ulici Danila Lekića u naselju Bežanijska kosa

Nastavak na Večernje novosti...

Pavlu Ninkovu zapaljen džip

Izvor: B92, 11.Apr.2008, 02:37

..Fudbaleru Crvene zvzezde Pavlu Ninkovu u noći između srede i četvrtka zapaljeno je vozilo na parkingu. Na džip "tojota", koji je igraču dat na korišćenje, dvojica za sada neidentifikovanih mladića na parkingu u Ulici Danila Lekića na Bežanijskoj kosi, bacila su "Molotovljev" koktel. Džip...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.